KISCSOPORTOS TÁBOROK 

2020. NOVEMBER 14. SZOMBAT

GYERTEK, ÉS HOZZATOK ISKOLATÁSKÁT!  

JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSATOK A MEGFELELŐ PLAKÁTRA!

Kedves Gyerekek! Egynapos, kiscsoportos táborainkban nem csak zongorán és gitáron zenélhettek, hanem kipróbálhatjátok, milyen az, amikor valaki nem csak papírra tud kottát vetni, hanem bizony digitálisan is tud kottát szerkeszteni. Délután pedig gyorsan és vidáman megírjuk együtt a leckéket, megtanuljuk a verseket, és kihegyezzük a ceruzákat! 

Bővebb információt kérhettek telefonon:
70 279 11 58 Tóth Boglárka

GY.I.K. nyári táboroknál

Hogyan kell jelentkezni?

Az itt található űrlapon tudnak jelentkezni! 

Mikor és hogyan kell fizetni a nyári tábort?

Kizárólag bankkártyával vagy átutalással, számla ellenében lehet rendezni a tábor összegét. Előlegről a tábor előtt 1 hónappal küldünk számlát, de lehetőség van az egy összegű rendezésre is. A fennmaradó összeget legkésőbb a tábor előtti héten kell rendezni.   

Van-e ügyelet?

Igen, 7.30-tól már ketten várjuk a gyerekeket. Akinek ennél is korábban kell érkeznie, személyesen egyeztetünk. Délutáni ügyelet maximum fél 5-ig van.

Hányszoros étkezés van?

Háromszori étkezés, plusz gyümölcs.

Mit kell vinni?

Saját kulacs, saját pohár (2 db), naptej, szúnyogriasztó spray, tolltartó, saját hangszer (ha van).

Fizetési feltételek

1. A választott turnus előtt 3 héttel érkezik meg az egyösszegű számla, melynek befizetésére 10 nap áll a rendelkezésre.

2. Testvéreknél, több turnus fizetésénél lehet kérni, hogy egy összegben számlázzunk ki mindent. Személyesen fel fogjuk venni a kapcsolatot!

3. Vis major esetén (ha például a járvány újra felüti a fejét, és újabb rendelkezések lépnek érvénybe, melyek miatt elmarad a tábor), a tábor összegét teljes mértékben visszafizetjük.

4. Amennyiben valaki egyéni indokkal mondja le a tábort (a befizetés megtörténte után, a tábor kezdőidőpontja előtt leghamarabb 1 héttel), akkor 33.000 helyett 30.000-et tudunk visszautalni.

5. Kiscsoportos táboroztatásnál számunkra is nagyon fontos, hogy pontosan tudjunk kalkulálni a kiadásainkkal, ezért, ha valakinek megváltozik a szándéka, kérjük, minél hamarabb jelezze felénk!

6. Ha a kiszámlázott díj a határidőig nem kerül befizetésre, akkor nem tudjuk fenntartani a gyermek számára a helyet.