RÓLUNK MONDTÁK

Miért szereted az AZZ-t? - kérdeztük a gyerekeket. 

Íme a válaszok:

Kattints a képre, és elindul a videó! 

Az iskolabezárások idején ilyen üzeneteket kaptunk:


Kedves AZZ csapata!!! Vallomással tartozom, ebben az elmúlt 2 hétben, mióta itthon tanulunk, az AZZ-t sajnos háttérbe kellett szorítanunk, máig!! :) Ma viszont sikerült odajutnunk, hogy pótoljuk, amik elmaradtak. Megnéztük a videókat, kinyomtattuk a kottát, Lotti pedig megtanulta, gyakorolta. Szeretnék gratulálni a munkátokhoz, a videók fantasztikusan jók, látszik, mennyi munkaórát fektettetek bele. Köszönjük szépen!  Kitartást és a legjobbakat kívánjuk! 😍🥰😷🎵🎼🎶🎹

Köszönjük szépen, hogy ebben a helyzetben is folytatják az oktatást! Először itthon a férjem le akarta fújni, de miután látta, hogy így is fejlődik a gyerkőc, megértette, hogy van értelme, mert ezt szívből csinálja, és magától többször is előveszi, napi szinten. 

Köszönjük a ránk fordított munkát, és a gyors online üzemmódra alakulást! Várjuk a további videókat, nagy öröm otthon zenélni.
Az alábbi kis videót titokban készítettük, hogy elkerüljük az esetleges lámpalázat.😊
További sok erőt és kitartást kívánunk! 

Gyerekek mondták az AZZ-ről


"Azért szeretek zongorázni, mert a zene örömet okoz!" (Julcsi, 8 éves)

"Nekünk azért jó ide járni, mert ti mindannyian aranyosak vagytok!" (Csenge, 8 éves)

"Amikor eljátszok egy dalt, büszke vagyok magamra!" (Dani, 9 éves)

"Nekem nagyon tetszenek az emojik, amik a hangokat jelentik, és ha kiszínezem a füzetemet, bármelyik dalt el tudom játszani." (Zoli, 9 éves)

"Én azért szeretek ide járni, mert itt jó társaságban vagyok." (Szilárd, 11 éves)

"Marina néni mindig megengedi, hogy olyan zenét tanuljak, amit én választok." (Petra, 12 éves)

"Csak márciusban kezdtem zongorázni, de júniusban már játszhattam egy koncerten." (Heléna, 13 éves)

Szülők mondták az AZZ-ről


"Nektek köszönhetjük, hogy Marci rátalált a fuvolára, a nyári tábor óta le sem teszi a kezéből!"

"Miután háromszor nekifutottunk a zeneiskolai felvételinek, és egyszer sem sikerült, minden reményünket elveszítettük. Nektek köszönhetjük, hogy mégis kaphattunk zenei élményeket az iskola épületén belül is."

"Amióta a nyári táborban megtanultátok az Oroszlánkirály zenéjét, azóta a gyerekek otthon is folyton koncerteset játszanak, jegyeket készítenek a nagyszülőknek, és meghívják őket, hogy játszhassanak nekik."

"Pontosan azt nyújtjátok a gyerekeknek, amit szerettünk volna nekik adni. Azt, hogy örömből zenélhessenek - JUST FOR FUN."

"Tudom, hogy a gyerekemből nem lesz művész. Nem is szeretném, hogy az legyen, csak az a célom, hogy szeresse a zenét. Ezért jár hozzátok."