HELYSZÍN SZERINTI JELENTKEZÉS

Fizetési feltételek

Mennyibe kerül a tanfolyam?

Kontakt órák: 10.000 Ft/hónap.

Hogyan tudom a tanfolyam díját rendezni?

Választhatnak, hogy havonta vagy félévente szeretnék rendezni a tanfolyamot. Minden esetben e-mailben küldünk számlát,amelyet utalással lehet rendezni. Közleményben szükséges feltüntetni a számla sorszámát.

Mit kell tennem, ha gyermekem hiányzott egy óráról?

Szombati napokon online pótórán tudnak részt venni a gyerekek. Erről e-mailben tájékoztatjuk Önöket. A csoportos oktatóktól e-mailben videó is kérhető az aktuális tananyaggal kapcsolatban. Továbbá lehetőség van a pótlásra egy másik iskolában is. ( Órarend menüpont)

Miért nem alkalmanként kell fizetni?

Azért, mert a Zenesuli költségei állandóak. A terembérlet, az oktatók díjazása állandóan felmerülő költség. A módszerek fejlesztése, a feladatlapok, munkafüzetek kidolgozása egy olyan háttérmunka, amely mind-mind beletartozik a Zenesuli életébe. Koncerteket, bemutatókat tervezünk, szervezünk, tehát a munkafolyamatok nem a heti 45 percre korlátozódnak. Kérjük a megértésüket!

Mi történik, ha iskolai rendezvény miatt marad el a foglalkozás?

Ilyen esetben mindig megkeressük az iskolát, hogy el tudjuk-e mozdítani a teljes csoportot pl. korábbra. Szerencsére ez legtöbbször megoldható. Ha mégsem megoldható, akkor a foglalkozást online megtartjuk vagy egy részletes oktató videót küldünk.

Nem kaptam elektronikus számlát, mi az oka?

Előfordulhat, hogy rosszul van rögzítve az e-mail cím a rendszerben. Ha azonban valaki már régebb óta kap számlát, mégis elmarad, akkor érdemes ellenőrizni a spam mappát. Ha ott sincs a számla, akkor kérem, jelezzenek a kerületi vezetőnek.

Bilku Marina: azzzenesuli@azzzenesuli.hu

Koczka Boglárka: azzzenesuli16@gmail.com

Somogyi Bianka : somogyi.bianka@azzzenesuli.hu