EGYÉNI HANGSZERES ÓRÁK

Kedves Érdeklődők!

Jelenleg több, mint 70 gyermekkel foglalkozunk zongora és gitár hangszeren jelenléti oktatásban. Helyszíneink a 16. és a 18. kerületben vannak. Oktatóink számlaképesek, a magánórákról számlát adnak. 

Magánóráinkon teljesen egyénre szabottan tudunk haladni a gyerekekkel. A kisebbekkel igény szerint színkottából (emojis) tanulunk, a nagyobbakkal elkezdjük a zeneiskolai anyagot. 

Saját digitális kottatárunkból hamarosan kedvező áron letölthetők lesznek saját filmzene és rajzfilmzene átirataink. 

Facebook-csoportban tartjuk a kapcsolatot, ahol 2-3 havonta videókoncertet tartunk. Ezeken előre rögzített videókat teszünk közzé, ahol megcsodálhatjuk saját gyermekünket és egymáséit is! 

Farnady Petránkat (13), aki csodálatos saját kompozíciókat alkot, most átvette Cséry Zoltán zeneszerző és zongorista. Nagyon büszkék vagyunk, és további sok-sok sikert kívánunk! 

Óradíj: 5000 Ft/60 perc.

Telefon: 06 70 424 3383 (Bilku Marina)


Fontosnak tartjuk a mérhető eredményeket és a motivációt, ezért a jövő tanévtől (2021/22.) csatlakozunk a nemzetközi ABRSM vizsgarendszerhez.

Röviden az ABRSM-ről (The Associated Board of the Royal Schools of Music):

1. Az 1880-as évektől létező iskola (London), mely saját vizsgarendszert fejlesztett ki, és ezt az egész világon elterjesztette.

2. Magyarországon elsősorban a külföldi iskolák külföldi diákjai élnek a vizsga lehetőségével, ők nem a magyar oktatási rendszer tagjai.

3. Magánoktatásban részt vevő magyar gyerekek számára nagyszerű lehetőség, hogy egy nemzetközileg elismert oklevelet szerezhessenek valamely fokozaton.

4. Grade 1-től Grade 8-ig vannak a fokozatok, de van egy Grade Initial fokozat, ahol ki van zárva a bukás lehetősége. Ezen érdemes kedvcsinálónak részt venni.

5. A vizsga megléte jól mutat akár egy középiskolai felvételin, de a Grade 6-os fokozat után a pontszámok konkrétan beszámítanak az egyetemi felvételibe.

6. A vizsgadíjak 40 fontnál kezdődnek, és a szintnek megfelelően emelkednek, ami nagyon kedvező ár-érték arány.

7. A vizsgadíjak megtalálhatók az ABRSM honlapján.

8. A hangszeres vizsgák mellett mindenképpen érdemes a zeneelméleti vizsgát letenni, ehhez kurzusokat szervezünk a gyerekeknek online formában.

9. A COVID19 miatt jelenleg nem stabil a vizsgarendszer, most dolgozzák ki az online vizsgák rendjét, de bízunk benne, hogy 2022-ben már a szokott módon lehet részt venni ezeken.

10. Minden részletes információt Zoom-konferencián fogunk átadni az érintett szülőknek. Az első ilyen konferencia tervezett időpontja: május 10. hétfő 19.00.

NÉZZÉTEK MEG MOTIVÁCIÓS KISFILMÜNKET, MELYNEK CÍME: PETRA VILÁGA